Лісівничий стан в’язових насаджень Київського Полісся України - Явний, М. І.; Пузріна, Наталія Василівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: в’яз; тип лісорослинних умов; вік деревостану