Світова економіка і торгівля - Бондаренко, Валерій Михайлович; Москвічова, Олена Сергіївна (НУБіП України, 2025)
Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з дисципліни «Світова економіка і торгівля» (частина 2) укладено відповідно до вимог підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і компетентностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» освітньої програми «Маркетинг» та висвітлено основні вимоги та завдання які виносяться на самостійне вивчення з курсу «Світова економіка і торгівля».
Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з дисципліни «Світова економіка і торгівля» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» освітньої програми «Маркетинг» денної форми навчання
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: світова економіка і торгівля; управління та адміністрування; маркетинг; економіка; global economy and trade; management and administration; marketing; economy