Енергетична оцінка роботи робочого органу для мілкого обробітку ґрунту - Тарасенко, Світлана Євгенівна (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: орган для мілкого обробітку ґрунту; обробіток ґрунту; енергетична оцінка роботи робочого органу; The tool for shallow soil cultivation; Das Werkzeug für die flache Bodenbearbeitung; Bodenbearbeitung; soil cultivation; energy assessment of the working body operation; energetische Bewertung des Betriebs des Arbeitskörpers