Давньоанглійська мова - Тимофєєв, Володимир Анатолійович (НУБіП України, 2023)
Метою рекомендацій є формування аналітичних компонентів інтелектуальної компетенції майбутніх перекладачів-філологів шляхом синхронічного вивчення історії розвитку англійської мови (англо-саксонський період). Індуктивний метод полягає у виведенні фонетично-граматичних правил через виконання спеціально підібраних вправ під керівництвом викладача. Робота із збірником передбачає індивідуальну, парну та фронтальну форми засвоєння матеріалу.
Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету
Keywords: давньоанглійська мова