Практикум з теорії та розрахунку сільськогосподарських машин - Войтюк, Дмитро Григорович; Мартишко, Віктор Миколайович; Гуменюк, Юрій Олегович; Волянський, Михайло Станіславович; Сівак, Ігор Миколайович; Курка, Віталій Петрович (НУБіП України, 2022)
Наведено розрахунково-графічні і лабораторні роботи, задачі та тестові завдання з розрахунку параметрів і режимів роботи сільськогосподарських машин. Навчальний посібник для підготовки фахівців ОС «бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продвольство» у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної плітики та продовольства України, відповідає навчальній програмі дисципліни «Сільськогосподарські машини» і буде корисний аспірантам та викладачам закладів вищої освіти
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 4 від 23листопада 2022 р.)
Keywords: Сільськогосподарські машини; розрахунок с.-г. машин