Археологічні вироби з деревини - Пінчевська, Олена Олексіївна; Дараган, М. Н. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: ялина; археологічні вироби; розтиральники; spruce; archaeological artefacts; grinders; Fichte; archäologische Fundstücke