Газета "За сільськогосподарські кадри", № 32 (21 жовтня), 1980 - (:unkn) unknown (УСГА, 1980)
Зміст: Семенюк, Ю. Обмін досвідом / Ю. Семенюк. - С.2 Балан, Р. Зустріч через 25 років / Р. Балан. - С.2 : Учасники зустрічі сфотографувались на пам’ять; Є про що поговорити вчителеві з учнем. Фото О. Левченка Урзікова, Т. В дружній Польщі. Третій трудовий / Т. Урзікова. - С.2 Остапенко, Г. Нарада - семінар / Г. Остапенко. - С.3 : учасники наради в лабораторії кафедри технології металів Мазуркевич, А. У нас в гостях - афганські спеціалісти / А. Мазуркевич. - С.3 Бенедикт, О. Практика пройшла вдало / О. Бенедикт Ігнатенко, А. Вчитель. По сторінках стінних газет / А. Ігнатенко, Г. Симончук. - С.3 Творчість наших читачів . - С.4 Дронов, В. Поїздка в Канів / В. Дронов. - С.4 Кройтор, С. Оцінки виставляють діти / С. Кройтор. - С.4 : Свято в піонертаборі. Фото О. Левченко Шевченко, І. Благородний талант. В світі прекрасного / І. Шевченко. - С.4
Keywords: зустріч випускників агрономічного факультету 1955 року; Беленок, А.; Попова, Н.; Венеціанов, Олексій Гаврилович