Дослідження вимог охорони праці під час зберігання сировини, напівфабрикатів, продукції на рибообробних підприємствах - Зубок, Тетяна Олександрівна (My University, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIX міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25-29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...».
Збірник тез доповідей xiх міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25–29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…»
Keywords: вимоги охорони праці; зберігання сировини; зберігання напівфабрикатів; рибообробні підприємства; labour protection requirements; storage of raw materials; storage of semi-finished products; fish processing enterprises