Інституціональні перетворення вітчизняного сільськогосподарського машинобудування - Ружило, Зіновій Володимирович; Роговський, Іван Леонідович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: екологічна техніка; обробіток ґрунту; сільськогосподарське машинобудування; environmental technology; soil cultivation; agricultural engineering; Bodenbearbeitung; Landmaschinenbau