Насадження загального користування міста Києва та їх економічна цінність - Леснік, Олександр Миколайович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: озеленення міста; ландшафтно-рекреаційні території; економічна цінність насаджень; greening of the city; landscape and recreational areas; economic value of plantations; Begrünung der Stadt; Landschafts- und Erholungsgebiete