Історія досліджень журавлини великоплідної (Vaccinium macrocarpon Ait.) та перспективи її вирощування в Україні - Коновальчук, В. К. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: журавлина; вироблені торфовища; рекультивація; плантація