Лазерний доплерівський анемометр - для дефектування фільтрів палива - Троц, Адам Адамович; Засунько, Андрій Андрійович; Хмельовська, Наталя Сергіївна (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: фільтри палива; дефектування фільтрів палива; лазерний доплерівський анемометр; оптична діагностика двофазних середовищ; fuel filters; fuel filter defect detection; laser Doppler anemometer; optical diagnostics of two-phase media