Методичні аспекти моніторингу системи соціально-трудових відносин у сільському господарстві - Ланченко, Євгеній Олександрович (НУБіП України, 2018)
Актуальність дослідження методики аналізу аграрних соціально-трудових відносин полягає в їх складності, оскільки вони направлені на забезпечення інтересів працівників, роботодавців і держави. Метою дослідження було визначити методику моніторингу системи соціально-трудових відносин у сільському господарстві. Завдання дослідження: 1) розглянути методичні аспекти моніторингу соціально-економічних процесів; 2) визначити критерії та показники моніторингу аграрних соціально-трудових відносин.
Keywords: моніторинг; соціально-трудові відносини; сільське господарство; сільські територій; критерій; показник; база даних