Висівний апарат пневматичного типу - Матухно, Наталія Вікторівна (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: висівний апарат пневматичного типу; пневматичний висівний апарат; висівний апарат; pneumatische Sämaschine; sämaschine; pneumatic sowing machine; pneumatic type sowing machine; sowing machine