Інформаційна підтримка інтелектуальної діяльності оператора при забезпеченні надійності техніки - Бойко, А. І.; Новицький, Андрій Валентинович; Мельник, Валентина Іванівна (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: агропромисловий комплекс; сільськогосподарська техніка; інтелектуальна діяльність оператора; agricultural sector; agricultural machinery; intellectual activity of the operator; Agrarindustrie; landwirtschaftliche Maschinen