Розвиток та застосування різних видів біоенергетики - Талавиря, Микола Петрович; Барановська, Оксана Дмитрівна; Добрівська, Мар’яна Володимирівна; Жовнодій, А. В.; Клименко, А. М.; Жебка, В. В.; Алехнович, В. С.; Боголюк, Д. О. (My University, 2012)
Монографія є узагальненим дослідженням проблеми розвитку та застосування різних видів біоенергетики. У дослідженні розглянуто теоретико-методологічні засади виробництва біопалива, проведено аналіз стану виробництва та використання біопалива а також шляхів удосконалення та покращення розвитку біопалива в Україні та у світі в цілому. Монографія розрахованан на викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів і всіх , хто цікавиться проблемами застосування біоенергетики
Рекомендовано Вченою радою Навчально-наукового інституту бізнесу НУБіП України від 29 вересня 2009 р.
Keywords: біоенергетика; розвиток біоенергетики