Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України - (:unkn) unknown (НУБіП України, 2018)
Висвітлено результати наукових досліджень, проведених співробітниками (викладачами, докторантами, аспірантами) Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України та інших навчальних і наукових закладів України.
Лісівництво та декоративне садівництво
Keywords: лісівництво; садівництво; декоративне садівництво