Прикладна механіка (опір матеріалів) - Чаусов, Микола Георгійович; Бондар, Марія Миколаївна; Пилипенко, Андрій Петрович; Куценко, Анастасія Григорівна (АСПЕКТ-ПОЛІГРАФ, 2019)
Викладені основи опору матеріалів та деталей машин. Наведено розрахунки на міцність та жорсткість елементів конструкцій як при простих видах деформацій, так і при складному опорі
Keywords: прикладна механіка; опір матеріалів; механіка