Небезпечні та шкідливі чинники під час перевезення зерна автотранспортом - Войналович, Олександр Володимирович; Карпенко, О. С. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: небезпечні та шкідливі чинники; шкідливі і небезпечні чинники виробничого довкілля; небезпечні ситуації під час перевезення зерна; Hazardous and harmful factors; Gefährdende und schädliche Faktoren; Harmful and dangerous factors in the production environment; Schädliche und gefährliche Faktoren in der Produktionsumgebung; Dangerous situations during grain transport; Gefährliche Situationen beim Getreidetransport