Оцінка правового забезпечення виділення особливо цінних для збереження лісів у Білорусії - Невмержицький, В. І.; Морозюк, О. В.; Лакида, Петро Іванович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: збереження біорізноманіття; лісова сертифікація; збереження лісів; biodiversity conservation; forest certification; forest conservation; Erhaltung der biologischen Vielfalt; Waldzertifizierung