Методичні рекомендації з вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» для підготовки фахівців за спеціальністю 015 «Професійна освіта» освітньої програми «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» - Маценко, Леся Миколаївна (ЦП Компринт, 2021)
У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології».
Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №1 від 30.08.2021 р.).
Keywords: освіта