Організація та планування виробництва в колгоспах і радгоспах - Юрчишин, Володимир Васильович (My University, 1963)
Наведено методичні вказівки при вивченні курсу для самостійної підготовки фахівців. Видання містить програму курсу, теми лекційних занять, питання для самоконтролю за темами, перелік контрольних питань, список рекомендованої літератури. Наведені матеріали сприятимуть ефективній організації самостійної роботи студентів, засвоєнню ними матеріалу курсу, якісному виконанню контрольних робіт.
Keywords: організація виробництва; планування виробництва; production organisation; production planning