Газета "За сільськогосподарські кадри", № 10 (11 червня), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: У ректораті : про підсумки "Голосіївської весни" інформували С. А. Семеновський Та М. М. Галушко. - С.1. Ще кроки по захисту : про соціальний захист студентів. - С.1. Розширений семінар : семінар секретарів парторганізацій та партгруп. - С.1. Коли аргумент - ніж : про студентів електроф-ту, що пограбували студентку технологічного ін-ту харчової промисловостій. - С.1. Обрамбальський, В. Почім хутро у грабіжника : про студента-грабіжника шапок хутряних з ф-ту механізації / В. Обрамбальський. - С.1. Оберемок, В. Безгосподарність : Про розкрадання стін та комунікацій мікробіологічного корпусу вет. ф-ту та оранжереї агрономічного ф-ту позаду спортивного корпусу / В. Оберемок. - С.1. Лагода, В. Не для меблів же! : про кімнату для балетного класу з дзеркалами в учб. корпусі № 3, подовгу захаращену меблями / В. Лагода. - С.1. Губернатор, В. Вседозволеність асистенту? : про В. Л. Жемойду, який поставив заліки студентам агроф-ту без проходження учбової практики / В. Губернатор. - С.1. Передерій, С. Едності науки і АПК - більше дієвості : про успіхи та проблеми сучасного навчально-виховного процесу бувшого Вінницького філіалу УСГА / С. Передерій. - С.2, 4. Галушко, М. Метаморфози "Голосіївської весни" / М. Галушко. - С.1-2. Довгич, О. Злети важкоатлетів : студенти мехфаку вже 5-6 років ведуть лідерство в УСГА / О. Довгич. - С.2. Іванов, О. Одинока лілія : фото / О. Іванов. - С.2. Редакція. Щодо спростування : про "звичаї стилю" керівництва на каф. політекономії / Редакція. - С.3. Яковлев, М. Вклонімомся загиблим, шануймо живих : покладання квітів біля меморіалу в УСГА, в Голосієві / М. Яковлев. - С.4.
Keywords: злочини в УСГА