Шкідники та хвороби кукурудзи - Сідько, Лариса Костянтинівна (НУБіП України, 2023)
Тематична письмова довідка на тему: «Шкідники та хвороби кукурудзи».
Keywords: кукурудза; шкідники та хвороби; список літератури; maize; pests and diseases; list of references