Земельні ресурси - ринок, облік, реформи - Полозенко, Галина Миколаївна (НУБіП України, 2021)
Тематичний список літератури на допомогу навчальному процесу за 2017-2021 рр. українською мовою.
Keywords: земельні ресурси; землекористування