Біоморфологія тазостегнового суглоба птахів - Мельник, Олег Петрович; Друзь, Наталія Віталіївна; Мельник, Олексій Олегович; Стегней, Микола Михайлович (НУБіП України, 2022)
Монографія присвячена дослідженням тазостегнового суглоба 87 видів птахів, що належать до 22 рядів класу птахів. Описано анатомічні особливості скелетно-м’язових структур тазостегнового суглоба, дана детальна характеристика його складових у різних видів птахів та проаналізовано фактори, які спричинили такі особливості їх будови. Монографія рекомендована науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам закладів вищої освіти за напрямком підготовки «Ветеринарна медицина» та практикуючим лікарям ветеринарної медицини.
Рекомендовано до видання вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: ветеринарія; ветеринарна медицина; тазостегновий суглоб птахів