Сільськогосподарські машини. Теорія і розрахунок робочих органів машин для поверхневого обробітку грунту : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямами підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» та «Машинобудування» - Тищенко, С. С.; Дубровін, В. О.; Теслюк, Віктор Васильович; Волянський, Михайло Станіславович (ЦП Компринт, 2015)
У навчальному посібнику розглянуто способи проектування поверхонь робочих органів культиваторів типу «лапа», а саме широке застосування аналітичних, графічних і графоаналитических способів проектування поверхонь робочих органів, що дозволяє всебічно підійти до проектування культиваторных лап. Наведені методики дозволяють практично здійснити проектування робочих органів культиваторів різних типів і призначень. Навчальний посібник рекомендований для студентів аграрних вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України напрямів підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» і 6.050503 «Машинобудування».
Гриф надано Міністерством освіти і науки України (лист №1/11-17378 від 13.11.2013)
Keywords: сільськогосподарські машини