Економіка підприємства : навчальний посібник - Михайлов, С. І.; Степасюк, Людмила Михайлівна; Городенко, С. В. (ЦП Компринт, 2018)
У посібнику розкриваються найважливіші принципи ефективного здійснення господарської діяльності на рівні підприємства як основного суб‘єкта господарювання в економічному середовищі. Висвітлено основи формування і використання ресурсного потенціалу підприємства, обґрунтовано сучасний економічний механізм ефективного господарювання в умовах ринку та конкуренції. Навчальний посібник підготовлено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за програмами підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів економічних фахових спрямувань. Посібник може бути корисним для слухачів інститутів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників підприємств, а також для аспірантів, викладачів та спеціалістів, які вирішують питання господарської діяльності підприємства.
Гриф надано Міністерством освіти і науки України (лист № 1/11-20205 від 24.12.2014 р.)
Keywords: економіка підприємства