Горимість лісів по підприємствах Київського обласного управління лісового і мисливського господарства за період 1999–2016 років - Яворовський, Петро Петрович; Гуржій, Роман Віталійович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: лісові пожежі; засоби пожежогасіння; пожежна небезпека; forest fires; fire extinguishing equipment; fire hazard; Waldbrände; Feuerlöschmittel