Розробка технічних засобів для внутрішньогрунтового стрічкового внесення твердих мінеральних добрив - Онищенко, Володимир Борисович; Бринський, А. Ю.; Барановський, Віктор Миколайович (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: тверді мінеральні добрива; технічні засоби для внутрішньогрунтового стрічкового внесення добрив; підживлення рослин; заробка добрив в грунт; solid mineral fertilisers; technical means for in-soil belt fertilisation; plant fertilisation; dorobka dobriv in the ground