Газета "За сільськогосподарські кадри", № 30 (14 жовтня), 1980 - (:unkn) unknown (УСГА, 1980)
Зміст: В ректораті УСГА . - С.1 Письменники у гостях у студентів . - С.1 Йде засідання групи народного контролю під головуванням декана ветеринарного факультету професора П. Я. Роговського . - С.1 : фото В. Шевченка На факультеті підвищення кваліфікації нашої академії вдосконалюють свої знання викладачі сільгоспвузів республіки і країни . - С.4 : Фото В. Шевченка Традиційна зустріч / оргкомітет. - С.2 Козіс, Ю. Хліборобського роду / Ю. Козіс. - С.2 Сергійчук, В. Сонячний хліб цілини / В. Сергійчук. - С.2 Кірейцев, Г. Вчений, педагог, людина. Люди нашої академії / Г. Кірейцев. - С.3 : фото Подпрятов, Г. Спільні турботи. Гуртожиток - наш дім / Г. Подпрятов. - С.3 Устименко, Н. Герої серед нас : нарис / Н. Устименко. - С.3 Скарбниця знань. Вісті звідусіль . - С.3 На практичних заняттях в обчислювальному центрі - слухачі ФПК . - С.3 : Фото В. Шевченка Кучин, В. Звідки черпати енергію. Клуб допитлового студента / В. Кучин. - С.4 Сандрачук, С. Коротка студентська лава. По сторінках вузівських газет / С. Сандрачук ; друкується з скороченням Лозовий, М. Щасливої дороги птахи. З любов’ю до природи / М. Лозовий. - С.4 Заняття на ФГП веде керівник оркестрового відділення Ф. М. Ворончук . - С.4 : фото О. Левченка Касілов, Є. Народ - його муза. До 200-річчя від дня народження П. Ж. Беранже / Є. Касілов. - С.4 В світі цікавого . - С.4
Keywords: Чабанівський, Михайло; Збанацький Юрій; Малюга, В. М.; Войтюк, Д. Г.; Рогаченко, Сергій Микитович; Науменко, В. В.; Величко, М. М.