Управління бізнесом - Балановська, Тетяна Iванівна; Троян, Аліна Василівна (НУБіП України, 2019)
У навчальному посібнику відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Управління бізнесом» для підготовки фахівців галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» розкрито основні аспекти управління бізнесом. Матеріали навчального посібника сприятимуть формуванню у майбутніх менеджерів системного мислення, набуттю теоретичних знань, практичних навичок та умінь приймати рішення з організації підприємницької діяльності, створення власної справи. Для студентів, аспірантів, викладачів і для всіх, хто цікавиться питаннями управління бізнесом
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: управління; бізнес; менеджмент; адміністрування; підприємницька діяльність; управління бізнесом