Оформлення списку використаних джерел у кваліфікаційних роботах згідно ДСТУ 8302:2015 Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання - Сідько, Лариса Костянтинівна; Рябчук, Ольга Володимирівна (НУБіП України, 2026)
Шановні користувачі! Правильне оформлення бібліографічних посилань є невід'ємноючастиною наукової етики та академічної доброчесності. При написанні кваліфікаційних робіт автор повинен правильно скласти список використаної літератури, адже це елемент бібліографічного апарату кваліфікаційної роботи, що містить в собі аналітичний бібліографічний опис використаних джерел. Для вашої зручності ми підготували приклади оформлення списку використаних джерел згідно з діючим державним стандартом ДСТУ 8302:2015 Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання. Ці зразки допоможуть вам швидко та без помилок підготувати список літератури до курсових, дипломних або дисертаційних робіт.
Keywords: оформлення бібліографічних посилань; список використаної літератури; аналітичний бібліографічний опис використаних джерел; бібліографічне посилання; formatting bibliographic references; list of references; analytical bibliographic description of sources used; bibliographic reference