Прогресивні технології в розсадництві - Шевчук, Наталія Василівна (My University, 2019)
У практикумі викладено теоретичний матеріал та методичні вказівки до виконання 10 практичних робіт, передбачених навчальною програмою дисципліни «Прогресивні технології в розсадництві». Розроблені теми занять охоплюють основні технологічні процеси у сучасному плодовому розсаднику, а також питання сертифікації садивного матеріалу. Більшість практичних завдань студенти виконують в навчальному розсаднику кафедри садівництва, де вони під безпосереднім керівництвом викладача відпрацьовують нові елементи, притаманні інтенсивним технологіям вирощування високоякісного садивного матеріалу плодових культур. В навчальному посібнику узагальнено передовий досвід країн з розвиненим садівництвом.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: плодівництво; розсадництво; саджанці; розсада суниць