Газета "За сільськогосподарські кадри", № 35 (11 листопада), 1980 - (:unkn) unknown (УСГА, 1980)
Зміст: Пархоменко, А. Наука виховувати / А. Пархоменко. - С.3 Колектив кафедри фізики, очолюваний професором В. Д. Кучиним . - С.3 : фото В. Шевченка Мартохнюк, Л. Шляхи творчості / Л. Мартохнюк. - С.3 Стецишин, П. Підвищуємо кваліфікацію / П. Стецишин. - С.3 В навчальній лабораторії електрофаку . - С.3 : фото А. Міщенка Марков, Г. Цікаві заняття / Г. Марков. - С.3 Михайлов, П. ВУЗ крокує в завтра. У наших колег / П. Михайлов. - С.3 Заняття з диригування проводить керівник хорового відділення Заслужений артист УРСР В. Т. Швиденко . - С.4 : фото О. Левченка За доброю традицією випускники художнього відділення передають свої інструменти першокурсникам . - С.4 : фото О. Левченка Шевченко, І. Шість років боротьби. Києву 1500. / І. Шевченко. - С.4 Андрієнко, А. Сім’я майбутніх агрономів / А. Андрієнко. - С.4 Бартошик, А. Відпочиваємо разом / А. Бартошик. - С.4
Keywords: Розов, С. В.; Сметанін, Д. А.; Білоцерківський с.г. інститут; КПІ с.- г. відділення