Сумах оленерогий (Rhus typhina L.) в умовах м. Києва - Олексійченко, Надія Олександрівна; Китаєв, Олег Ігорович; Борщевський, Максим Олександрович (Видавець В.М. Гавришенко, 2014)
Представлено результати теоретичних і практичних узагальнень щодо особливостей використання сумаху Rhus typhina L. в озелененні населених місць, виявлено основні несприятливі фактори для росту і розвитку рослин в умовах урбанізованого середовища. Рекомендовано для екологів, ботаніків, працівників зеленого господарства, аспірантів і студентів біологічного напряму підготовки
Затверджено і рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: Сумах оленерогий; Rhus typhina L.; Sumac the reindeer-horned