Правові проблеми охорони навколишнього середовища - Сідько, Лариса Костянтинівна (НУБіП України, 2021)
Тематичний список літератури на допомогу навчальному процесу українською мовою.
Keywords: екологія; навколишне середовище; охорона навколишнього середовища