Охорона рослинного світу – чинник забезпечення біологічної безпеки держави - Грибович, Є. С. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: біологічне різноманіття; інтродукція рослин; охорона навколишнього середовища; biodiversity; plant introduction; environmental protection; biologische Vielfalt; Einführung von Pflanzen