Педагогіка сімейного виховання - Маценко, Леся Миколаївна (ЦП Компринт, 2019)
У підручнику висвітлено проблеми та перспективи розвитку сучасної сім’ї, її функції та типи, особливості соціальної роботи з проблемними та молодими родинами, взаємодію соціального педагога, школи та сім’ї. Видання адресовано майбутнім соціальним педагогам, аспірантам, викладачам, учителям, вихователям, батькам та всім, хто цікавиться питаннями сімейного виховання.
Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокоростування України
Keywords: педагогіка; сім’я; сімейне виховання