Кормова алергія собак : монографія - Сорока, Наталія Михайлівна; Журавель, Олена Миколаївна; Пашкевич, Ірина Юріївна (ЦП Компринт, 2016)
У монографії наведено результати дослідження спонтанної алергії у собак, спричиненої згодовуванням білкових кормів. А також представлено експериментальні матеріали щодо патогенного впливу білка курячого яйця та сироватки крові коня на організм цуценят. Проведено порівняльний аналіз результатів клінічних, морфологічних, біохімічних та імунологічних досліджень у собак за спонтанної алергії, спричиненої згодовуванням білкових кормів, і в цуценят при експериментальному введенні білка курячого яйця та сироватки крові коня.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 4 від 23 листопада 2016 р.)
Keywords: алергія; собака; корм; годовування