Англійська мова: Навчальний посібник з англійської мови для слухачів курсів англійської мови для проходження практичного навчання за кордоном - Данькевич, Л. Р.; Ямнич, Наталія Юріївна; Ткачук, Вадим Анатолійович (НУБіП України, 2014)
Навчальний посібник призначений для інтенсивної підготовки студентів з англійської мови для проходження практичного навчання за кордоном. Мета посібника – сприяти розвитку у студентів професійно орієнтованої міжкультурної комунікативної компетенції, тобто здатності і готовності реалізувати одержану підготовку як у повсякденних, загальних ділових, так і у фахових ситуаціях, а також активізувати навички автономного навчання. Добір навчального матеріалу націлений на паралельний і взаємопов’язаний розвиток у студентів навичок та вмінь в основних видах мовленнєвої діяльності у письмовій та в усній формах.
English
Рекомендовано Вченою радою природничо-гуманітарного ННІ НУБіП України
Keywords: англійська мова; English; English language