Газета "За сільськогосподарські кадри", № 11 (18 червня), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: Барабаш, О. Абітурієнт-91, в УСГА є факультети: агробіологічний / О. Барабаш. - С.1. Тарасенко, Г. Абітурієнт-91, в УСГА є факультети: економічний / Г. Тарасенко. - С.1. Рубан, М. Абітурієнт -91, в УСГА є факультети: захист рослин / М. Рубан. - С.1. Портной, В. Абітурієнт -91, в УСГА є факультети: лісогосподарський / В. Портной. - С.1. Рудик, С. Абітурієнт -91, в УСГА є факультети: ветеринарний / С. Рудик. - С.4. Сердюк, А. Абітурієнт -91, в УСГА є факультети: агрохімії і грунтознавства / А. Сердюк. - С.4. Лут, М. Абітурієнт -91, в УСГА є факультети: електрифікації і автоматизації сільськогсподарського виробництва / М. Лут. - С.4. Гопка, Б. Абітурієнт-91, в УСГА є факультети: зооінженерний / Б. Гопка. - С.4. Войтюк, Д. Абітурієнт-91, в УСГА є факультети: механізації сільського господарства / Д. Войтюк. - С.4. Яковенко, М. Підманула-підвела... / М. Яковенко. - С.2. Г. Кобко та інші . - С.2. Корж, В. Очищення / В. Корж. - С.2-3. Єрьоменко, В. Спростування на ...спростування / В. Єрьоменко. - С.3. Капустін, А. В студенти - через олімпіаду / А. Капустін, Т. Різниченко. - С.3. Манько, Ю. Пам’яті Кобзаря / Ю. Манько. - С.3. Потоцький, М. Відгукніться / М. Потоцький. - С.3. Практично . - С.3.
Keywords: кафедра загального землеробства; кафедра політології; кафедра кормовиробництва і меліорації; кафедра рослинництва; кафедра селекції і насінництва; кафедра плодоовочівництва; кафедра технології зберігання і переробки продукції рослинництва