Газета "За сільськогосподарські кадри", № 24 (26 серпня), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Ступаючи на новий шлях . - С.1 Шевченко, І. З історії УСГА / І. Шевченко. - С.1 : Фото Г. Аркадьева. Один з учбових корпусів сільськогосподарської академії Пархоменко, А. Зустріч через 20 років / А. Пархоменко. - С.2 Василенко, М. Земля для врожаю. По сторінках газет сільськогосподарських вузів / М. Василенко. - С.3 Вознюк, Л. Якщо ви обрали ветеринарний / Л. Вознюк. - С.3 Незабутні студенскі роки... На все життя залишиться згадка про них . - С.3 : фотоетюд К. Іванченка Тищенко, Л. Нехай вам щастить / Л. Тищенко. - С.3 Прийшла до нас осінь зі своїми щедрими дарами . - С.4 : фотоетюд Р. Сергієнка Чорний, В. Наша спільна турбота / В. Чорний. - С.4 Гаврилюк, В. Щоденник виробничої практики. Нарис / В. Гаврилюк. - С.4 Чубенко, М. Безготівкові розрахунки / М. Чубенко. - С.4 Руденко, С. Бджільники б’ють на сполох. Лицем до природи / С. Руденко. - С.4
Keywords: випускники агрономічного факультету; дисципліна водіїв та пішоходів; Миронівський науково-дослідний інститут селекції і насінництва пшениці