Діджиталізація - рушійна сила економіки України - Полозенко, Галина Миколаївна (НУБіП України, 2021)
Тематичний список літератури на допомогу науково-дослідній роботі українською мовою за 2016-2021 рр.
Keywords: діджеталізація; цифрові технології