Практичні рекомендації з виробництва камбали-калкан через призму впливу зростаючого попиту на рибу - Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Юрій Євгенович; Федоренко, Микола Олександрович; Коваленко, Богдан Юрійович; Герасимчук, Володимир Васильович; Боярчук, Сергій Васильович; Дмитришин, Роман Анатолійович; Шарило, Д. Ю.; Коваль, Валерій Вікторович; Курмаєв, П. Ю.; Неліпа, А. В.; Коробова, Наталія Миколаївна; et al. (My University, 2021)
У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва камбали-калкан у процесі формування пропозиції на продукцію морської аквакультури в умовах глобальних продовольчих викликів для збалансованого розвитку територій з урахуванням теоретичних і практичних аспектів імплементації положень Угоди про заходи держави порту, прапора щодо незаконного, непідзвітного, нерегульованого рибальства, Конвенції ООН з морського права, організаційно- економічних механізмів регулювання і боротьби з нелегальним рибним промислом. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.
Keywords: камбала-калкан; морська аквакультура