Екологічне та лісівниче значення боліт Житомирського Полісся - Левченко, В. Б.; Куркуленко, О. М.; Соботович, А. Л.; Зозуля, Є. В. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: екологія; ліс; болото; водний баланс