Побутові послуги як об’єкт адміністративно-правових відносин - Терешко, А. Р. (НУБіП України, 2019)
Стаття присвячена дослідженню побутових послуг як об’єкта адміністративно-правових відносин. На підставі аналізу норм адміністративного права розкрито характерні риси специфіки методу адміністративно-правового регулювання побутових послуг.
Keywords: побутові послуги; право; норми адміністративного права; реалізація; адміністративні відносини; примус