Творці української культури - Полозенко, Галина Миколаївна (НУБіП України, 2022)
Бібліографічний огляд літератури.
Keywords: Архип Тесленко; Юрій Юновський; Михайло Стельмах; Богдан Лепкий; Соломія Крушельницька; Анатолій Солов’яненко