Забійні якості та біологічна цінність м’яса кролів за згодовування вітамінно-мінеральної добавки «Tekro» - Федорченко, М. М.; Малина, В. В.; Гришко, В. А. (НУБіП України, 2020)
Проблема повноцінного мінерального і вітамінного живлення у кролівництві є на сьогодні актуальною, не зважаючи на нові відкриття, а дослідження в цьому напрямку тривають як в Україні, так і в усьому світі. В роботі наведені результати експериментальних досліджень з вивчення впливу різних доз вітамінно-мінеральної добавки «Tekro» у раціонах молодняку кролів на їхню продуктивність, забійні якості та біологічну цінність м’яса.
Keywords: кролі; годівля; вітамінно-мінеральна добавка; премікс; ріст; забійні якості; біологічна цінність