Методи і технології викладання іноземних мов у вищій школі - Пономаренко, Оксана Григорівна (НУБіП України, 2019)
Позиція англійської мови в Україні та світі як лідируючого засобу міжнародного спілкування пов’язана, перш за все, зі стрімким розвитком високих інформаційних технологій, економіки, підписанням угод з ЄС. Це підсилює мотивацію студентів ЗВО щодо вивчення англійської мови як основної мови міждержавного спілкування, мови наукових досліджень, бізнесу, політики, торгівлі. Вивчаючи іноземну мову важко придумати щось нове. Однак за допомогою сучасних технологій можна збільшити ефективність вже відомих методів під час навчання студентів технічних спеціальностей.
Keywords: заклад освіти; іноземна мова; iнформаційно-комунікативнi технології; метод навчання; особистість; професія